Керуючись п. 4, п. 5 ст. 10 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” №2189-VIII від 9 листопада 2017 року, Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року, Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства проведено коригування планових тарифів у сторону збільшення статті витрат “Електроенергія на технологічні потреби” і подано до Шепетівського виконавчого комітету розрахункові матеріали для коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

У зв’язку з пандемією коронавірусу, враховуючи чинні загальнодержавні карантинні обмеження, відповідно до Постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, громадські слухання щодо обговорення коригувань тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення не можуть бути проведені.

Зауваження та пропозиції щодо тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення приймаються впродовж 7 календарних днів з дня публікації цього повідомлення за адресою підприємства: вул. Некрасова, 127 м. Шепетівка або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Обґрунтування необхідності коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Планова структура тарифу на централізоване водопостачання

Планова структура тарифу на централізоване водовідведення

Планова структура тарифу на централізоване водовідведення суб’єктів господарювання у сфері централізованого водовідведення