Погіршення погодних умов, рясний сніг та морозна погода спричинили у Шепетівці справжню екстремальну ситуацію. Вже другий день комунальні служби міста безупинно працюють, аби прочистити вулиці міста від снігових заметів. Не залишився осторонь і Шепетівкаводоканал.

“Працівники та техніка водоканалу активно включилися до розчищення вулиць міста від снігу. Завдяки акумульованим зусиллям вдалося прочистити вулиці Островського, Некрасова, Волкова, Бєляєва, Пацаєва, Добровольського, Гижицького, Віленського, Руднєва, Леонова, Вишневу, Івана Франка. Коли негода застає зненацька, мусимо йти на допомогу мешканцям”, - інформує директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Окрім прибирання на загальноміських вулицях водоканал не припиняв роботи на власних потужностях. Від снігу також прочистили площі навколо об’єктів підприємства. Зокрема території підземних водозаборів “Дубовий гай” і “Лісова галявина”, 10 каналізаційних насосних станцій, 10 підвищуючих водопровідних насосних станцій, каналізаційних очисних споруд, водопровідної насосної станції-1, електропідстанцій та ін.