Відділ збуту спільно з юридичним відділом Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства займаються договірними відносинами з  юридичними особами, підприємствами, організаціями та населенням щодо надання послуг.
30405, Хмельницька область, місто Шепетівка, вулиця Некрасова, 127, тел. (03840)5-81-79 відділ збуту 
розпорядок роботи: пн-пт 8:00-17:00, обідня перерва 12:00-13:00

 

 Перелік документів для укладання договору (населення)  

  • Документ, що посвідчує особу
  • Свідоцтво про право власності

 Бланк договору можна скачати тут 

Укладання договору здійснюється на протязі 10 днів

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства повідомляє, що порядок користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення населених пунктів України визначається Правилами користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України (далі - Правила), затвердженими наказом Мінжитлокомунгоспу України від 27.06.2008 № 190.

Згідно з п. 2.1 Правил, договірні відносини щодо користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення здійснюються виключно на договірних засадах відповідно до Законів України «Про питну воду та питне водопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги». Істотні умови договору між виробником та споживачем послуг з централізованого водопостачання та водовідведення визначаються відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Частиною 3 ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» передбачено, що споживач зобов’язаний укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем на основі типового договору;

Крім того, 10.04.2014 року Верховною радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків за енергоносії». Зазначеним законом внесено зміни і до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», зокрема ст. 26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» доповнено новою частиною сьомою, згідно якої договір на надання послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що укладається виконавцем із споживачем – фізичною особою, яка не є суб’єктом господарювання, є договором приєднання.

Згідно ст. 634 Цивільного кодексу України договором приєднання є договір, умови якого встановлені однією із сторін у формулярах або інших стандартних формах, який може бути укладений лише шляхом приєднання другої сторони до запропонованого договору в цілому. Друга сторона не може запропонувати свої умови договору.

Таким чином з урахуванням зазначених змін в законодавстві Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства здійснено розміщено бланк договору про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення на сайті підприємства. Усі споживачі послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, які не є суб’єктами господарювання мають звернутися до Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства для укладення даного договору в письмовій формі, адже обов’язок укладення договору лежить на Споживачеві, виконавець послуг (ШКПВКГ) забезпечує можливість ознайомлення споживача з положеннями договору та його укладення шляхом розміщення його на сайті та виготовлення бланків договору.

Крім того, повідомляємо, що вчинення конклюдентних дій споживачами, а саме отримання, користування та оплата послуг з централізованого водопостачання та водовідведення згідно загальних положень цивільного законодавства України є фактом виникнення договірних відносин між споживачами та надавачами житлово-комунальних послуг.