Нагадуємо, що навесні мешканці вулиці Гранітної залишились без водовідведення, оскільки ці послуги їм надавав ТОВ «Шепетівський м’ясокомбінат», що припинив свою діяльність. В найкоротші строки нашим підприємством було проведено всі роботи по тимчасовому забезпеченню каналізацією жителів вулиці. За сприянням в.о. міського голови Полодюка М. І. та першого заступника міського голови Вихівського В. Б. проведено ряд заходів для подальшого забезпечення можливістю водовідведення вказаних будинків.

Завдяки оперативній і самовідданій праці робітників водоканалу, незважаючи на постійні поточні роботи вдалося за досить короткий термін виконати слідуюче:

  • проведено інженерно-геологічні розвідування, виготовлено робочий проект та кошторисний розрахунок вартості будівництва, отримано позитивний експертний звіт щодо кошторисної документації.
  • побудовано каналізаційний колодязь для перекачки стоків по вулиці Гранітна
  • відновлено та введено в дію існуючий чавунний трубопровід по вул. Промислова
  • прокладено нову каналізаційну мережу по вул. Промислова
  • відновлено та введено в дію два каналізаційних колодязі (на місці з'єднання КМ та заспокійливий)
  • закуплено обладнання для каналізаційної насосної станції, в т.ч. насос та частотний перетворювач.

На наступному тижні планується розпочати роботи по забезпеченню електропостачання КНС, а саме встановелення опор для ВЛ, підвішування проводів та монтаж ввідно-розподільчих пристроїв.

У вересні підприємство має намір провести пуско-налагоджувальні роботи та ввести каналізаційну насосну станцію в експлуатацію.