Цього року Шепетівський водоканал було обрано для проведення чергового регіонального семінару-наради на тему "Попередження виробничого травматизму та аварійних ситуацій на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства області". В семінарі прийняли участь в.о. начальника Управління Держпраці області, нач. відділу нагляду на виробництві і на обєктах підвищеної небезпеки, головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на обєктах підвищеної небезпеки, представники нашого водоканалу та водопровідно-каналізаційних господарств області.

В ході семінар-наради було розглянуто наступні питання: 

  • виконання газонебезпечних робіт
  • стан охорони праці та промислової безпеки на об'єктах
  • дотримання вимог щодо безпечної експлуатації електроустановок споживачів та електроустановок у вибухонебезпечних зонах
  • стан охорони праці на Шепетівському КПВКГ
  • виступи та надання пропозицій, зауважень представників підприємств водопровідно-каналізаційних господарств області

За ініціативою дирекції Шепетівського водоканалу було проведено огляд технічного стану виробничої бази підприємства та розглянуто консультаційні питання, щодо забезпечення індивідуальними та колективними засобами захисту працівників нашого підприємства, а саме якість і відповідність необхідним критеріям закупленого підприємством спец. одягу для робітників.