9-10 липня 2015 року в Чернівецької області відбувся науково-практичний семінар керівників водопроводно-каналізаційних господарств територіального відділення «ДНІСТЕР» Української асоціації «Укрводоканалекологія».

В семінарі взяли участь керівники понад 60 організацій водопостачання та водовідведення з різних регіонів країни, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, начальники ЖКГ обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, директори та менеджери бізнес-структур та комерційних підприємств.

Шепетівський водоканал відзначено як один з найактивніших членів територіального відділення «ДНІСТЕР» Української асоціації «Укрводоканалекологія». Президент асоціації п. Жерліцин Ю.І  вручив подяку та диплом за особистий внесок в розвиток галузі директору ШКПВКГ Бикову В. П. 

В рамках семінару досягнуто домовленність, щодо проведення зустрічі керівників водопроводно-каналізаційних господарств, що є членами Української асоціації «Укрводоканалекологія» в жовтні цього року в місті Шепетівка.