Минуло трохи більше місяця, як на станціях доочистки води міста зловмисниками було виламано кнопки. Необхідне обладнання водоканал замінив, роботу станцій швидко відновили,  але як виявилося ненадовго.

В ніч з 3 на 4 липня  невідомі знову нанесли збитки - виламали гусак та внутрішню подаючу трубку, на станції доочистки води по пр. Миру. Прикро усвідомлювати, але це було здійснено навмисне, не випадково, про що свідчить характер пошкоджень. Цього разу вода потрапила на дороговартісне обладнання станції . Лише завдяки тому, що працівники підприємства здійснювали ранковий обхід по об’єктах, було своєчасно виявлено пошкодження, перекрито воду. Щоб у спекотну погоду в вихідний  день споживачі не залишились без води підприємством було проведено ремонт,  відновлено постачання та роботу станції в найкоротші строки. Тому мешканці міста не відчули незручності чи перебоїв у водопостачанні.

Адміністрація Шепетівського водоканалу звертається до мешканців міста з проханням не повторювати подібні вчинки, не наносити шкоди комунальній власності громади. В разі повторного витоку води може вийти з ладу дороговартісне обладнання, яке підприємство не замінить самотужки, що приведе до зупинки станції доочистки та припинення її використання на довгий час.