21 травня Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради затверджено рішення про "Порядок та умови тимчасового припинення або обмеження подачі води і відключення каналізаційних мереж споживачів послуг, які надаються Шепетівським КПВКГ".Керуючись прийнятим рішенням працівниками Водоканалу буде розпочато роботу по виявленню незаконно підключених споживачів та прийнято міри по обмеженню надання послуг таким абонентам.

Нагадуємо, що до 1 червня можна узаконити не санкціоноване підключення до водопровідних та каналізаційних мереж без накладання на споживача штрафних санкцій за незаконне підключення. Незаконно підключеними вважаються ті споживачі,які не перебувають на обліку в нашому підприємстві та не отримували технічних умов для приєднання до водопровідних та каналізаційних мереж.
Для того щоб узаконити підключення, Вам необхідно звернутись на наше підприємство в технічний відділ з документами, які підтверджують право на власність на майно, отримати перелік документів для отримання технічних умов на приєднання, після чого стати на облік у відділ збуту як споживач послуг.
За незаконне підключення з 1 червня будуть накладені штрафні санкції від 7000 грн (в залежності від діаметру труби) та відключення від централізованих мереж (повторне підключення можливе лише за умов компенсації витрат по відключенню). 
Для отримання детальної інформації звертайтесь до Шепетівського водоканалу, м.Шепетівка, вул.Некрасова,127. Тел.: 5-81-79 
 Адміністрація ШКПВКГ.