Керуючись ст. 10 розділу III Закону України “Про житлово-комунальні послуги” №2189-VIII від 9 листопада 2017 року,  Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структури цін/тарифів з обґрунтуванням їх необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженим Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року, Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконало розрахунок і надало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

У зв’язку з пандемією коронавірусу, враховуючи чинні загальнодержавні карантинні обмеження, відповідно до Постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, громадські слухання щодо обговорення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення не можуть бути проведені.

Тому зауваження та пропозиції щодо тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення приймаються за поштовою адресою Шепетівкаводоканалу - вул. Некрасова, 127 м. Шепетівка, або електронною адресою - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. впродовж 10 днів (з 28 січня до 17:00 год 6 лютого 2021 р.) з дня розміщення цього повідомлення у друкованих засобах масової інформації.

Обґрунтування необхідності встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

 Планова структура тарифу на централізоване водопостачання

 Розрахунок тарифів на централізоване водопостачання 

 Планова структура тарифу на централізоване водовідведення

 Розрахунок тарифів на централізоване водовідведення

 Планова структура тарифу на централізоване водовідведення суб’єктів господарювання у сфері централізованого водовідведення