Депутати Шепетівської міської ради під час останнього пленарного засідання більшістю голосів підтримали рішення про фінансування програми щодо оновлення міської лазні. Зокрема виділили 800 тис. грн на заміну старого котла.

“Ми були змушені зачинити міську лазню через аварійну ситуацію. Оскільки старий котел був вже не придатний для експлуатації та ніс небезпеку для відвідувачів. Щоб виправити ситуацію, ми ініціювали створення “Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівка на 2018-2022 роки”, - розповідає директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Найближчим часом Управління житлово-комунального господарства оголосить тендер на проведення ремонтних робіт. Після визначення підрядника розпочнуть безпосередні ремонтні роботи.

“Як тільки закінчать роботи зі встановлення нового котла і заклад відповідатиме усім протиепідемічним нормам та вимогам, ми відразу запустимо лазню у роботу. Сподіваємося, що ситуація з коронавірусною інфекцією нам цьому не завадить”, - додає Віталій Биков.

Окрім комплексу робіт із заміни котла та системи водопостачання, “Програма розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівка на 2018-2022 роки” передбачає до 2022 року капітальний ремонт самої будівлі, її покрівлі та системи опалення міської лазні. Для цього необхідно ще майже 3 млн грн.