Реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля  20196113826

 

ОГОЛОШЕННЯ

про початок громадського обговорення Звіту з оцінки вливу на довкілля

 

Повідомляємо про початок громадського обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

  1. Планована діяльність: Видобування питних підземних вод шляхом експлуатації водозабору "Дубовий гай" і родовища "Лісова галявина" Шепетівського родовища для господарсько-питних та комунально-побутових потреб населення та підприємств міста Шепетівка Хмельницької області.
  2. Суб’єкт господарювання: ШЕПЕТІВСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА,

код ЄДРПОУ 02092503, юридична адреса: 30405, Хмельницька обл., місто Шепетівка, вул. Некрасова, буд. 127; керівник Биков Віталій Петрович; тел./факс: (03840)4-06-43;    е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. Уповноважений центральний орган, який забезпечує проведення громадського обговорення: Міністерство екології та природних ресурсів, 03035, м. Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 35, відділ оцінки впливу на довкілля: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел . 044-206-31-40
  2. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля: спецдозвіл на користування надрами, що видається Державною службою геології та надр України згідно ст. 16 Кодексу України про надра та Постанови КМУ від 30 травня 2011 р. № 615 «Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами».
  3. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань:

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.  

Громадські слухання 1 відбудуться:

 «16» жовтня 2019 р. об 12:00 годині у приміщенні ШЕПЕТІВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА, за адресою: 30405, Хмельницька обл., місто Шепетівка, вул. Некрасова, буд. 127; тел./факс: (03840)4-06-43;    е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Громадські слухання 2 відбудуться: не передбачено

  1. Державний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності: Міністерство екології та природних ресурсів України, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Київ, 03035, Відділ оцінки впливу на довкілля: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
  2. Орган, до якого направляються запитання, зауваження чи пропозиції, та строки подання запитань, зауважень і пропозицій, у тому числі його поштову та електронну адреси, на які надсилаються пропозиції та зауваження: Міністерство екології та природних ресурсів України, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Київ, 03035, Відділ оцінки впливу на довкілля: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного у абзаці другому пункту 5 цього оголошення.
  3. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності: Звіт з оцінки впливу на довкілля.
  4. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, яку визначає суб’єкт господарювання, а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними.

Звіт з оцінки впливу на довкілля буде доступний для ознайомлення за наступним адресами:

- у приміщенні міської Ради міста Шепетівка, розташованої за адресою: 30405, Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Островського, 4; тел. (03840) 5-61-86; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

- у приміщенні ШЕПЕТІВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА, за адресою: 30405, Хмельницька обл., місто Шепетівка, вул. Некрасова, буд. 127; тел./факс: (03840)4-06-43;    е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

вже «20» вересня 2019 року з 10 ранку.