Крадіжка кришок люків на водопровідних та каналізаційних колодязях давно є проблемою нашого міста. Але нахабство злодіїв немає меж. Так сьогодні, з восьомї до дев'ятої ранку, на перетині вулиці Островського і вулиці Валі Котика було викрадено кришку люка на проїжджій частині вулиці біля "Колиби". Прикро і страшно, але крадії не задумуються, що їхні вчинки є загрозою життю людей, адже до відкритих люків можуть потрапити автомобілісти чи пішоходи. Крім того наше підприємство змушене щомісячно нести додаткові витрати для відновлення люків на водопровідно-каналізаційних мережах міста. 

Водоканал щоразу оперативно реагує на викрадення кришок колодязів. Нами неодноразово направлено звернення до правоохороних органів.

Проте звертаємо увагу громади міста, що крадіжки продовжуватимуться до тих пір, поки кришки люків прийматимуться як металобрухт. 

Адміністрація водоканалу переконливо просить громадян, що були очевидцями скоєного злочину, повідомляти до правоохороних органів міста чи до Водоканалу.

Окремо звертаємось до підприємців, які здійснюють прийом металобрухту, не приймати люки в будь-якому вигляді, в т.ч. побитому. Адже ваші дії спонукають та заохочують крадіїв, а у відкритий люк можуть потрапити і ваші рідні та близькі.

У разі виявлення фактів крадіжки не залишайтеся байдужими, не будьте осторонь, бо це наша спільна проблема. Звертайтесь за телефоном  4-06-45, 
067-381-21-77