Наше підприємство неухильно дотримується напрямку виконання програми, щодо заміни старих  мереж із чавуних та сталевих труб на нові ПЕ. В рамках реалізації запланованих заходів підприємством вкотре закуплено ПЕ труби. Цього разу в кількості 500 м.п. Дані труби планується використовувати при продовженні робіт з повної заміни водопровідних мереж міста та магістрального водогону, що пролягає від водозабору "Лісова галявина" до водоканалу.

На даний час працівниками підприємства проводиться прокладання ПЕ труб на магістарльному водогоні по вул. Митрополита Шептицького. Замість зношених сталевих труб буде змонтовано поліетиленові  з терміном безперебійної експлуатації понад 50  років.  Це дозволить покращити якість водопостачання споживачам, уникнути аварійних ситуацій та витрат на постійну ліквідацію поривів.

Нагадуємо, що в рамках виконання програми, щодо заміни старих водопровідних мереж на нові ПЕ,водоканалом вже виконано заміну понад 5 км водопроводу. На ПЕ труби переведено весь водозабір "Лісова галявина" та більшу частину магістрального водогону.

Також слід зазначити, що придбаний водоканалом повний комплект обладнання для зварювання труб з поліетилену дає змогу виконувати роботи по заміні водопровідних мереж в найкоротші строки, не звертаючись до стороніх організацій, та економити кошти на виконанні вказаних робіт.

Наше підприємство і надалі планує проводити заміну старих металевих трубопроводів водопровідних мереж міста на ПЕ труби.