Керуючись ст.31,32 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів з обгрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженим Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012 року,із Змінами наказ № 234 від 08.09.2017 року, Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконало розрахунок і надало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018-2019рр.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 10 днів з дня розміщення у друкованих засобах масової інформації, за адресою підприємства: вул. Некрасова,127 м. Шепетівка, або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 Обгрунтування необхідності коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Розрахунок тарифів на централізоване водопостачання

Розрахунок тарифів на централізоване водовідведення

Скоригована структура тарифу на централізоване водопостачання

Скоригована структура тарифу на централізоване водовідведення

Скоригована структура тарифу на централізоване водовідведення для субєктів господарювання у сфері централізованого водовідведення