Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства інформує мешканців, що  у нашому місті продовжуються систематичні крадіжки кришок люків каналізаційних та водопровідних колодязів. Щоденно зникає не менше 2-х кришок. Так за попередню добу викраденно кришки люків з колодязів на перехресті вул. Островського - пров. Островського та вул. Горбатюка - пров. Островського. Відкриті люки, наче пастки є загрозою життю та здоров'ю людей, адже до них можуть потрапити автомобілісти чи пішоходи. Нахабство злодіїв розповсюджується навіть на викрадення захисних бар'єрів, що працівники водоканалу встановили біля відкритих колодязів аби попередити про небезпеку людей.

Зважаючи на вищевикладене та розуміючи необхідність оперативного реагування нашим підприємством було налагодженно виготовлення тимчасових аналогів люків кришок каналізаційних та водопровідних колодязів з товстостінного металу із запобіжниками від викрадення.

Нагадуємо, що на відновлення одного колодязьного люка, в залежності від конструкції колодязя, водоканал витрачає від 2000 до 10000 грн.

Окремо звертаємось до підприємців, які здійснюють прийом металобрухту, не приймати люки в будь-якому вигляді, в т.ч. побитому. Адже ваші дії спонукають та заохочують крадіїв, а у відкритий люк можуть потрапити і ваші рідні та близькі.

У разі виявлення фактів крадіжки не залишайтеся байдужими, не будьте осторонь, бо це наша спільна проблема. Звертайтесь за телефоном  5-11-94 , 067-381-21-77.