Крадіжка кришок люків на водопровідних та каналізаційних колодязях вже давно є проблемою нашого міста. Так за статистичними даними на протязі весняного періоду було зафіксовано понад десяти викрадень.  Прикро, але злодії не задумуються, що їхні вчинки є загрозою життю людей, адже до відкритих люків можуть потрапити автомобілісти чи пішоходи. Крім того наше підприємство змушене щомісячно нести додаткові витрати для відновлення люків на водопровідно-каналізаційних мережах міста. Аби зменшити фінансові витрати через постійне поновлення кришок колодязів підприємство продовжує встановлення на зелених зонах гумових люків. Замінити металеві кришки на інші не є можливим на проїзжих частинах міста, оскільки для цього необхідно проводити переобладнання чи реконструкцію колодязів та мереж міста. 

Наше підприємство щоразу оперативно реагує на викрадення кришок колодязів. Нами неодноразово направлено звернення до правоохороних органів.

Проте звертаємо увагу громади міста, що крадіжки продовжуватимуться до тих пір, поки кришки люків прийматимуться як металобрухт. 

Адміністрація водоканалу переконливо просить громадян не залишатися байдужими і при виявленні крадіжки люків повідомляти до правоохороних органів міста.