9 травня колектив водоканалу прийняв участь в урочистому заході з нагоди річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього дня до памятника воїнам визволителям "Танк-34" зібралися працівники нашого підприємства, аби вшанувати пам'ять загиблих у роки Другої світової війни та подякувати за мужність живим ветеранам, учасникам війни.

Свята пам’ять залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини, чиїм потом та кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови.

На завершення мітингу учасники заходу поклали живі квіти та вінки до памятника. Пам'ять загиблих було вшановано хвилиною мовчання.

Після закінчення урочистих заходів директором підприємства, від імені колективу було вручено благодійну допомогу дітям війни, що були присутні на мітингу.