За сприяння та підтримки міського голови Полодюка М.І. та депутатів міської ради нашим підприємством було придбано  новий екскаватор-навантажувач БАМ 2014.

Екскаватор-навантажувач БАМ — 2014 створений на базі білоруського трактора МТЗ - 92П і оснащений одночасно двома видами обладнання — екскаваційним і додатково навантажувальним. Екскаваційне обладнання має зміщену вісь копання, яка дозволяє проводити риття траншей в безпосередній близькості до фундаменту будівель, парканів і комплектується ковшем ємністю 0,28 м3. Навантажувальне обладнання комплектується щелепним ковшем ємністю 0,8 м3 , який додатково може виконувати, крім навантажувальних ще й планувальні роботи. Все робоче обладнання екскаватора змонтовано на власній, суцільнометалевій рамі, яка приймає на себе все навантаження в процесі роботи екскаватора, не навантажуючи при цьому трансмісію трактора, змонтованого на цій же рамі. На екскаваторі встановлено три сучасні гідророзподільники італійського виробництва з додатково вбудованими в кожній секції вторинними запобіжними і перепускними клапанами, які дозволяють виробляти плавність під час копання і точність позиціонування. За допомогою італійських розподільників і джойстиків забезпечується максимальна легкість і плавність керуванняПри купівлі данного екскаватора ми отримали механізм, технічні характеристики і якість виконання якого максимально наближенні до найкращих зразків лідерів світового ринку

 Екскаватор-навантажувач БАМ 2014 має безліч переваг, а саме: 

  • оснащення телескопічною рукояттю, яка дозволяє копати на глибину 5,3 м і вивантажувати на висоту 4,5 м.
  • посилено раму для роботи з важкими грунтами
  • гідравлічне обладнання італійського виробництва.
  • щелепний ківш з вилковим захватом, який дозволяє виконувати вантажно-розвантажувальні, легкі зачисні і планувальні роботи, транспортувати на невеликі відстані
  • відвал поворотний на стрілі фронтального навантажувача, що використовується  для легких зачисних і планувальних робіт
  • ківш вузький при копанні траншей, при прокладці кабелів, труб

Крім того даний екскаватор оснащено додатковою крановою навіскою, що дасть змогу частково виконувати функції автокрану, та відвалом для очищення снігу, який неодноразово знадобиться в зимній період.

На цьому тижні, після технічного огляду та наладки обладнання підприємством введено в експлуатацію придбаний екскаватор.