З вересня цього року вперше у Шепетівці жителі міста забезпеченні водою 24 години на добу. Таке рішення було прийнято, оскільки в деяких районах міста бувають перебої з водопостачанням з 24.00 до 6.00 саме через нецілодобове водопостачання.  Для виконання поставленної мети щодо забезпечення водою споживачів 24 години на добу підприємству знадобилося затратити чимало зусиль, провести підготовчі роботи.

Моніторинг та аналіз якості надання послуг з водопостачання в нічний період у різних районах міста триває й зараз. Водоканал звертається з проханням до мешканців міста, що мають перебої з водою, повідомляти про це у нашу диспетчерську службу за тел. 5-11-94, або на електрону адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Наше підприємство докладає всі можливі зусилля аби у всіх мешканців міста, яких обслуговує Водоканал, незважаючи від розташування району, будинку, поверху в кранах була вода 24 години на добу відповідної якості та тиску, що відповідає встановленим нормативам.