22 червня 2017 року відбулося засідання Виконавчого комітету Шепетівської міської ради де було затверджено новий графік подачі води у місто і тарифи на централізоване водопостачання у розмірі 13,36 грн. за 1 м.куб та на централізоване водовідведення — 12,31 грн. за 1 м.куб; на централізоване водовідведення для споживачів, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення — 11,99 грн. за 1 м.куб. (з ПДВ)

У відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», та до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 869 від першого червня 2011 року «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» нашим підприємством напередодні було проведено розрахунок тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення  до рівня економічно обґрунтованого. Основними чинниками росту тарифів є:  зростання розміру мінімального рівня оплати праці, збільшення вартості енергоносіїв та паливно-мастильних матеріалів, підвищення ставок податків і зборів, ріст цін на запасні частини та матеріали.

Крім того, як зазначалося раніше, Водоканалом взято напрямок на постійне покращення якості послуг. Тому одночасно з підняттям тарифів підприємство внесло пропозицію про встановлення цілодобового графіку подачі води та зобов'язалося проводити водопостачання міста на найвищому рівні. Відтепер вперше у Шепетівці жителі міста будуть забезпеченні водою 24 години на добу. Таке рішення прийнято враховуючи, що в деяких районах міста бувають перебої з водопостачанням з 24.00 до 6.00 саме через нецілодобове водопостачання. Тому починаючи з вересня 2017 року у всіх мешканців міста, яких обслуговує наше підприємство, незважаючи від розташування району, будинку, поверху в кранах буде вода 24 години на добу відповідної якості та тиску, що відповідає встановленим нормативам.

Наше підприємстов і надалі робитиме все необхідне для покращення водопостачання та водовідведення, адже наша місія - надавати споживачам воду найвищої якості та послуги, що забезпечать гідну якість життя шепетівчан.

 Ознайомитися з графіком подачі води в місто можна тут