9 травня колектив водоканалу прийняв участь в урочистому заході з нагоди річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього дня до памятника воїнам визволителям "Танк-34" зібралися працівники нашого підприємства, аби вшанувати пам'ять загиблих у роки Другої світової війни та подякувати за мужність живим ветеранам, учасникам війни.

Свята пам’ять залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини, чиїм потом та кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови.

На завершення мітингу учасники заходу поклали живі квіти та вінки до памятника. Пам'ять загиблих було вшановано хвилиною мовчання.

Після закінчення урочистих заходів на підприємстві відбулася зустріч працівників з учасником бойових дій Кондратюк Іваном Прохоровичем і учасницею партизанського руху Долгоруковою Наталією Остапівною та вручення їм благодійної допомоги.