Як зазначалося раніше нашим підприємством було заплановано проведення  заміни та встановлення запірно-регулюючої арматури на водопровідних мережах міста, в першу чергу на основних водоводах. Оскільки мережі збудовано у 70-тих роках минулого століття і на той час не було встановлено належної запірно-регулюючої арматури, то при виникненні аварійної ситуації на головних водоводах жителі всього міста залишаються без води.

На цьому тижні виконано заміну засувки з частиною труби водоводу діаметром Ду=530мм на перехресті вул. Островського – вул. В. Котика (біля ЗОШ №4). В ремонтних роботах було задіяно бригади слюсарів аварійно-відновлювальних робіт по ВНС та водопровідних мережах, три зварювальники, необхідну техніку та інженерно-технічний персонал підприємства.

Адміністрацією водоканалу прийнято рішення в подальшій реалізації заходів по встановленню запірно-регулюючої арматури в системі централізованого водопостачання міста, що дасть можливість проводити ремонтні роботи мереж не зупиняючи подачу води в місто, і знизить витрати води та оптимізує роботу системи в цілому.