Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства в рамках виконання Інвестиційної програми завершило технічне переоснащення свердловин водозабору "Лісова галявина". Виконано переоформлення спеціального дозволу на користування надрами, та замінено насосні агрегати на свердловинах водозабору , що задіяні в технологічному процесі водопостачання.

Всі встановлені насоси - це насоси марки WILO - бренду, що запроваджує сучасні технології, зі світовим визнанням через свої високі показники якості, економності, довговічності та надійності. Основні робочі складові встановлених насосних агрегатів виготовлено з бронзи та нержавіючої сталі, що дає змогу уникнути швидкого зносу насосів.

Крім того цього разу було використано нову водопідйомну трубу з поліетилену ПЕ100+, що має значно довший від металевої термін експлуатації.

Нижче на фото заміна насосу  ЕЦВ 10-63-65, що закінчив свій термін експлуатації на WILO SPU 07-073-04B на свердловині №3 водозабору "Лісова галявина". 

На протязі цього року Водоканал планує продовжити модернізацію системи водопостачання, а саме заміну водопровідних мереж, що знаходяться в аварійному стані та поступову відмову від використання сталевих труб і переходу на труби з поліетилену ПЕ100+