Незважаючи на вихідні працівникам Шепетівського водоканалу довелося проводити роботи по ліквідації пориву водопроводу на перехресті пр. Миру - вул. Островського. У даному місці накопичено теплові мережі, кабелі звязку, тощо. Крім того трубопровід, на якому виник порив відноситься до основних водоводів міста. Дані мережі будувались у 70-тих роках минулого століття. На той час не було встановлено належної запірно-регулюючої арматури. В результаті при виникненні аварійної ситуації на головних водоводах жителі всього міста залишаються без води. Тому роботи по ліквідації аварії проводились невідкладно, аби забезпечити мешканців на вихідних належним водопостачанням. На протязі суботи бригадою по аварійному ремонту водопровідних мереж було проведено розкопку та встановлено хомут на місці витоку. Таким чином вдалося оперативно відновити водопостачання.

Однак в понеділок ввечері на тому ж місці знову виникла аварійна ситуація. Бригада по аварійному ремонту водопровідних мереж оперативно виїхала на місце, після чого було виявлено причину - порив виник внаслідок корозії чавунної труби поруч з встановленим хомутом. Було прийнято рішення заміни частини трубопроводу. Роботи велися з восьмої вечора до пятої години ранку. Завдяки оперативній праці робітників Водоканалу аварію було ліквідовано. 

Адміністрацією шепетівського Водоканалу проведено позапланову нараду інженерно-технічного персоналу та майстрів підприємства, на якій прийнято рішення щодо необхідності розроблення заходів по встановленню запірно-регулюючої арматури в системі централізованого водопостачання, що дасть можливість проводити ремонтні роботи мереж не зупиняючи подачу води в місто, і знизить витрати води та оптимізує роботу системи в цілому. Такі заходи вкрай важливі, але потребують великих капіталовкладень (одна засувка такого діаметру коштує понад 20 тис.грн.), що на даний момент Водоканал не може виконати самотужки. Тому підприємство звертатиметься за допомогою до міської влади з проханням співфінансування розроблених заходів.