На цьому тижні  завдяки оперативній праці робітників водоканалу та сприянню міської влади каналізаційну насосну станцію по вул. Гранітній введено в експлуатацію згідно запланованих строків.

Нагадуємо, що навесні понад 200 жителів міста залишились без водовідведення, оскільки ці послуги їм надавав ТОВ «Шепетівський м’ясокомбінат», що припинив свою діяльність. За сприянням в.о. міського голови Полодюка М. І. та першого заступника міського голови Вихівського В. Б. в найкоротші строки нашим підприємством було забезпечено тимчасове водовідведення споживачів, проведено реконструкцію каналізаційних мереж та побудовано каналізаційний колодязь для перекачки стоків по вул. Гранітна.

На протязі вересня, незважаючи на постійні поточні роботи, підприємству вдалося забезпечити електропостачання каналізаційної насосної станції, а саме встановити опори для ВЛ, підвісити проводи, здійснити монтаж ввідно-розподільчих пристроїв, виконати пуско-налагоджувальні роботи.

Крім того слід зазначити, що результатом виконання будівельних робіт господарським способом Водоканалом було заощаджено для громади міста біля 55 тис. грн.

Функціонування КНС №10 по вул. Гранітній в подальшому гарантує надійне водовідведення  жителів мікрорайону міста.